Home › Forum › Pomysły › pomysly › Izba Audytorów Wewnętrznych JSFP › Odpowiedz na: Izba Audytorów Wewnętrznych JSFP
Hej Ryszard nie zagalopowałeś się…. z tym wypisywaniem. Odpowiadaż już na sondaż którego nie było , na propozycję pytań Forumowicza. Czy chcesz przez to innych zniechęcić 👿 bo myślę, że nie taka jest faktycznieTwoja intencja.
JA dopier od Wojaka na Formu dowiedziałam się o „samorządzie zawodowym aw” . Byłam 2-a razy w Polanicy i w żadnych kuluarach nie słyszałam NIC na rzeczy.
Ty temat znasz a INNI – myślę że wielu nie i nie ma o nim „zielonego pojęcia”.
Sama sonda mogłaby wskazać ile osób np. czytało temat.
Chylę czoła za Twoją pracę społeczną w zakresie aw i mam nadzieję, że pomimo wielu Twoich deklaracji, że ….. bedziesz nadal tak aktywny.
Jest to nam potrzebne , a Tobie 😀 dodaje energii i ujmuje Ci latek 😀 bo praca robienie tego co się kocha uskrzydla 😉
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net