Home › Forum › Sektory › Samorządy › Nowa,prężna Grupa Doskonalenia Zawodowego › Odpowiedz na: Nowa,prężna Grupa Doskonalenia Zawodowego
Masz rację,alkman.Jasne ,ze czasem zdarza sie ,że nawet tak doswiadczonym aw jak Tobie ,mnie (chyba też) nie wszystko od razu jest zrozumiałym.Wracamy więc do normy.Muszę przekazac tym ,co być może nie kojarza,( broń boże ,żadna promocja) że czynię jakieś wyklady z EFS,kontroli zarzadczej. A społecznie też dla towarzystwa aw i kontroli.
Ojczyzna(MF) włożyla w takich jak ja ,parę tysiecy Euro,wiec odrabiam to, jako wolontariusz dla tych, co mnie zapraszają.Teraz jestem uziemniony portalem,grupą do egzaminu na CGAP ( wrzesien) oraz dużym projektem EFS daleko od domu ojczystego.Zapraszam Ciebie na jakąs dłuższa pogawędkę ( najlepiej na rybach).Co Ty na to ?
Pozdrawiam serdecznie
Ryszard
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net