niedziela, 14 grudnia, 2025

Odpowiedz na: Wrażenia po egzaminie na audytora wewnętrznego w Ministerstwie Finansów

Home Forum Egzaminy egzaminy Wrażenia po egzaminie na audytora wewnętrznego w Ministerstwie Finansów Odpowiedz na: Wrażenia po egzaminie na audytora wewnętrznego w Ministerstwie Finansów

aannas
Uczestnik

Mrówka wiesz, co nie obrażaj nas stwierdzeniami, że nie uczyliśmy się dostatecznie do egzaminu. Nie wiesz ile, kto z nas się uczył, ale faktycznie Dareks ma może rację, że ty za mało uczyłaś się ortogrfi. Ale żeby zaciekawić Twoja ciekawość to powiem Ci, że ja uczestniczyłam w kursie przygotowującym do egzaminu a obejmującym 260 godz. nie będę Ci już natomiast wyliczać ile godzin uczyłam się w domu. I piszemy, że nie podoba się nam, że są przecieki tematów zadań i wypowiadają się o tym nie tylko osoby, które dopiero zdają egzamin, ale tez te, które SA jak to ty mówisz certyfikowanymi audytorami. A co się tyczy ostatniego egzaminu to nie mają jeszcze wyników, więc nie wiadomo, kto zdał a kto nie, więc na razie nie masz podstaw do twierdzenia, że narzekają tylko ci, którzy nie zdali egzaminu.
Natomiast twoje stwierdzenie „Układy zawsze były i będą i nie ma na to rady” zastanawia mnie, jaki z ciebie jest audytor, jeżeli uważasz, że ze wszystkim ( z układami) trzeba się pogodzić.
Obrażać ludzi jest bardzo łatwo, ciekawe czy tak samo łatwo będzie ci nas przeprosi