Home › Forum › Egzaminy › egzaminy › Kwietniowy egzamin › Odpowiedz na: Kwietniowy egzamin
250 osób?? raczej koło 210. Mam nazwisko na Ż i byłem na szarutkim końcu. Nowe pytania też nie były najtrudniejsze. Część zmienionych starych, w związku ze zmiana niektórych ustaw. Ale zadanie. średnią zdających ten egzamin przewiduję bardzo niską, choć chciałbym się mylić.
Do Anity: Ja uczyłem się cały styczeń, codziennie godzina do dwóch. Zapoznawałem się z tzw. Literatura konieczną. Pytania ze strony MF opracowywałem sam korzystając z ww. literatury. Pytania, które dotyczyły znowelizowanych ustaw strałem się przerabiać na aktualniejsze, myślę, ze to dało rezultat. co do statystyki jeszcze to plecam „Metodyke doboru próby” Opracowaną przez NIK. Ogólnie to liczę, że komisja nie będzie jednak szła w tym kieunku (statystyka dla zaawansowanych). Pozdrawiam
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net