Home › Forum › Sektory › Służba zdrowia › Audytor wewnetrzny z UMarszałkowskiego audytuje audytora ze Szpitala Wojewódzkiego › Odpowiedz na: Audytor wewnetrzny z UMarszałkowskiego audytuje audytora ze Szpitala Wojewódzkiego
No własnie czy grzecznie prosić czy twardo bronić swoich praw audytora ? Ja postanowiłe do konca a poczekać na rozwój wypadków NArada zamykajaca i protokol Dokumentuje wszystkie ostępstwa od przepisow prawa ktore czyni sie na mnie Audyt audytora jak wynika tez waszych wypowiedzi juz jesrtj akas schiza Brak dostepu do akt bieżacych Kwestionariusze kontroli sa wreczne pracownikoimi innych dzialow a nie mnie sa tendencyjne itp. Mam nadziej ze GIAW tez postapi z daleko idaca legalnościa i zweryfikuje profejonalnie szyte w ten sposob na mnie buty
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net