Home › Forum › Sektory › Samorządy › Rodzinny Dom Dziecka › Odpowiedz na: Rodzinny Dom Dziecka
Witaj Kasiu!
A kiedy śpi ten dyrektor? Nie przepraszam smieję się… Nie robiłam audytu ale mam trochę wiedzy z zakresu prawa pracy. Tak przepisy dotyczącę pracy dyrektora jednostki określa Kodeks Pracy. Jednak szukaj Regulaminu pracy lub innych dokumentów w jednostce i stosownych uregulowań co do czasu pracy. Zaszeregowanie wynika z przepisów o pracownikach samorządowych. Nie wiem o co dokładnie Ci chodzi w zatrudnieniu dyrektora i co jest nie tak, ale sprawdź co dyrektor ma na umowie przy okazji sprawdzania kwalifikacji. Na jaką powołali się podstawe prawną podpisując umowę o pracę a może to nie jest umowa o pracę…
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net