Home › Forum › Egzaminy › egzaminy › I po egzaminie….. › Odpowiedz na: I po egzaminie…..
Wiatm! Też tam byłam… Dużo pamiętasz z tych pytań, ja pamiętam tylko te do których miałam pewne wątpliwości i prawdę powiedziawszy nie wiem jaki bedzie wynik. A co tam! Podobno mają znieść egzamin (plotki z forum), ale pocieszam się za niebawem jest kolejny termin i można próbować. Mnie tylko formalnie potrzebny jest ten egzamin, a praktyka i tak wygląda inaczej. Pozdrawiam wszystkich tych co byli na egzaminie, czekam z niecierpliwością na wyniki. Wiedza to nie wszystko, jeszcze potrzeba trochę szczęścia którego wszystkim życzę! co do zadania to powiem ze dla kogoś kto ma styczność rachunkowością zakładów i gospodarstw dał sobie radę z zadaniem, ale dla osób które przygotowywały się na podstawie dostępnych aktów prawnych było to nie do zrobienia. to trzeba przynajmniej zobaczyć w ewidencji księgowej a nie w dzienniku ustaw! pozdrawiam!
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net