Home › Forum › Egzaminy › egzaminy › egzamin 5 września › Odpowiedz na: egzamin 5 września
Każda dyskusja ma sens jeżeli przedmiotem dyskusji jest jakieś istotne zagadniene. Byłoby tak w tym przypadku gdyby Galis podał podał jakieś szczegóły swoich informacji. A tak facet ( a może babka) pieprznął na forum newsa z ktorego nie potrafi się wybronić i brnie w tym nadal. U mnie w Urzędzie takich Galisów jest wielu. Po każdym przeprowadzanym audycie słyszę, że audyt ma zniknąć z ustawy, że nowa władza ma mnie odwołać, a wszystko dlatego, że czasami się czepiam i próbuję coś zmieniać. Gdybym miał się tym przejmować to już bym osiwiał. Myślałem, że jeżeli podobny news pada na forum bądź co bądź fachowców to jest on wiarygodny. także Galis ujawnij się kim naprawdę jesteś i jaki masz interes w tym aby mącić. No chyba że podasz źródło swoich informacji tak abyśmy wszyscy mogli to sprawdzić
Pozdrawiam
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net