Home › Forum › Pomysły › pomysly › firma audytorska › Odpowiedz na: firma audytorska
Nie zatrudniam
Chciałbym zatrudniać gdyby MF zgodziło się na przeprowadzanie audytów wewnętrznych w jednostkach na zasadach outsourcingu. Narazie jestem w trakcie zakładania działalności jednoosobowej zatrudniającej dodatkowo 1 audytora do przeprowadzania audytów funduszy UE i chcę ją zarejestrować jako firma audytorska tylko do końca nie jestem pewien czy moge zarejestrować taką działalność w przypadku gdy nie chcę być VAT-owcem. W PKD jedyne co odpowiada działalności audytorskiej to jest działalność rachunkowo-księgowa (nie mogę przyjąć PKD jako doradztwo gdyż usługi doradcze są z góry obłożone VAT), chyba ze ktoś zna inne PKD to chętnie skorzystam z dordy.
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net