czwartek, 12 grudnia, 2024

Odpowiedz na: Do niedoszłych audytorów

Home Forum Egzaminy egzaminy Do niedoszłych audytorów Odpowiedz na: Do niedoszłych audytorów

ania1
Uczestnik

hej tu ania!
Byłam na świetnej zabawie tanecznej. Dawno tak się nie bawiałm, ale była to oczywiście chęć odreagowania w dobrym towarzystwie ostatnich emocji.
Wracając do naszych spraw: minika naprwdę dobry tekst. Ja się pod nim podpisuje z jedną poprawką, mianowicie o powołanie komisji do przeprowadzenia egzaminu , bowiem okres kadencji komisji uprzedniej zakończył się z mocy prawa.Co do dalszej treści jest ok.
Myślę że każdy zainteresowany powinien osobiście podpisać list. Jesteśmy cywilizowani a nie anonimowa masa ludzką. Nie bójmy się stawiać czoła MF to tylko ludzie. Przecież nie takie sprawy się jeszcze w naszym zyciu mogą wydarzyć.
Co do info w sprawie dokształcania rocznie ok.20 pkt. to może być prawda np. wśród licencjonowanych zarządców nieruchomości pośredników oraz rzeczoznawców majątkowych to obowiązek uczestniczenia w różnych szkoleniach podnoszących kwalifikacje zawodowe. Jednak nikt nie wydał rozporządzenia kto, kiedy i w jaki sposób kontroluje te zawody oraz brak procedury odbierania z tego powodu licencji.
Myślę, że w tym przypadku może byc podobnie.
Najważniejsze dla nas aby powołali komisję i podali termin egz. Wówczas wiadomo jak ustawiać się do tematu. Tak czy inaczej nie mamy nic do stracenia.
Pozdrawiam.
Monika – dziękuję!