AUDYT KADR
- This topic has 6 odpowiedzi, 7 odpowiedzi, and was last updated 18 years, 7 months temu by .
Oglądasz 7 wpisów - 1 z 7 (wszystkich: 7)
Oglądasz 7 wpisów - 1 z 7 (wszystkich: 7)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Home › Forum › Wzajemna pomoc merytoryczna › Wzajemna pomoc merytoryczna › AUDYT KADR
Witam wszystkich 😀 ! Chciałam podpowiedzieć wszystkim , którzy mają przed sobą do przeprowadzenia audyt dostosowania przepisów prawa pracy w swojej firmie, że na stronie http://www.pip.gov.pl/html/pl/html/07090000.htm można znaleźć listy kontrolne opracowane przez Państwową Inspekcję Pracy. Polecam! Myślę, że są do wykorzystania – szczególnie podręcznik (Lista kontrolna z komentarzem – wymaga nieznacznego uaktualnienia), w którym są porady co robić, jeżeli na dane pytanie odpowiadamy „nie” i gdzie dany przepis jest zawarty. Pozdrawiam 🙂
Dzięki Tamara!!! Rzeczywiście świetny zbiór warto skorzystać. Pozdrawiam 😀 😀 😀
Cześć. Dzięki bardzo Tamara. Taki audyt mam w przyszłym roku (taki mam zamiar), ale już sobie ściągnęłam to listy. Są człkiem dobre i godne polecenia.
Pozdrawiam
Mysza
dzięki za informację!! 😀
materiały są super, dzięki 😀
Bardzo dobre materiały.
Dzięki
Pozdrawiam
juror
Dzięki ! 😀 Bardzo dobre materiały.
pozdrawiam. 😀
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net