wtorek, 8 lipca, 2025

dotyczy egzamunu na CGAP

Home Forum Egzaminy egzaminy dotyczy egzamunu na CGAP

Oglądasz 12 wpisów - 1 z 12 (wszystkich: 12)
  • Autor
    Wpisy
    agnes05
    Uczestnik

Potrzebuję książek Gleima części I i II w formie elektronicznej lub ewentualnie papierowej. czy ktoś mógłby powiedzieć, gdzie można było by je dostać.

ela
    Uczestnik

witaj! zapytaj w Ernst&Young – oferują interesujące Cię ksiązki (patrz na ich stronie: szkolenia->audyt wewnetrzny->CIA->biuletyn informacyjny) pozdrawiam

wt
    Uczestnik

Sprawdzę, czy ktoś, kto zdał już te części, ma jeszcze książki (rozumiem, że chodzi o wersję polską). Dam znać dziś lub jutro.

agnes05
    Uczestnik

Witam
    Wiem że można je dostać w Ernst&Young ale, koszt tych książek jest dość znaczny. tym bardziej ,że w późniejszej pracy audytora nie sa do końca potrzebne. A są niestety konieczne do zdania egzaminu CGAP.

wt
    Uczestnik

W tej chwili mam część pierwszą, mogę pożyczyć. Drugą zdobędę w niedługim czasie (dwa-trzy dni).

agnes05
    Uczestnik

w jaki sposób możemy sie skontaktować.bo tu na forum nie mogę podać żadnych danych adresowych ani emaila. chyba ze administrator wyraziłby na to zgodę.

wt
    Uczestnik

Tu rzeczywiście nie można podawać tego typu danych, więc poprosimy administratora o pomoc.

wt
    Uczestnik

Agnes, administrator przesłał Ci mój adres e-mail.

agnes05
    Uczestnik

odezwałam się, sprawdź. Jeżeli nie to wyślę Ci swój.

robak811
    Uczestnik

Witam,
    Na stronie IIA Global pojawiły się nowe informacje o egzaminach od maja.. Czy ktoś mógły mi po polsku przybliżyć jak oni to widzą? Co nieco zrozumiałem, ale wolę nie opierać się tylko na moim kiepskim angielskim 😳

megin
    Uczestnik

Rejestracja od maja, podejście do egzaminu od czerwca 2008. To tyle. Szczegóły mają być (podobno) jeszcze w kwietniu. Pozdrawiam

robak811
    Uczestnik

Dzięki serdeczne. Pozdrowienia!

Oglądasz 12 wpisów - 1 z 12 (wszystkich: 12)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.