poniedziałek, 21 września, 2020

HACCP

Home Forum Sektory Służba zdrowia HACCP

Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)
  • Autor
    Wpisy
  • #7150
    maksik
    Uczestnik

    Czy ktoś robił audyt w dziale żywienia pod względem przestrzegania systemu HACCP. ? Co zrobić, jeżeli jest koniecznosć przeprowadzania takiego audytu, a nie wynika on w żaden sposób z analizy ryzyka i nie może zostać ujęty w planie na rok 2007. Czy będzie ok, jeżeli przeprowadzę go poza planem audytu?

    #7162
    kacha
    Uczestnik

    Jeżeli już teraz wiesz, że musisz przeprowadzić audyt w tym zakresie, to dlaczego nie uwzględnisz go w planie. Rozumiem, że zaistniała jakas sytuacja, które decyduje o tym, że musisz to zadanie przeprowadzić. Zawsze możesz to zrobić poza planem na wniosek kierownika lub z własnej inicjatywy w uzgodnieniu z szefem.
    Pozdrawiam

Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.