HACCP
- This topic has 1 odpowiedź, 2 odpowiedzi, and was last updated 16 years, 6 months temu by .
Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)
Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Home › Forum › Sektory › Służba zdrowia › HACCP
Czy ktoś robił audyt w dziale żywienia pod względem przestrzegania systemu HACCP. ? Co zrobić, jeżeli jest koniecznosć przeprowadzania takiego audytu, a nie wynika on w żaden sposób z analizy ryzyka i nie może zostać ujęty w planie na rok 2007. Czy będzie ok, jeżeli przeprowadzę go poza planem audytu?
Jeżeli już teraz wiesz, że musisz przeprowadzić audyt w tym zakresie, to dlaczego nie uwzględnisz go w planie. Rozumiem, że zaistniała jakas sytuacja, które decyduje o tym, że musisz to zadanie przeprowadzić. Zawsze możesz to zrobić poza planem na wniosek kierownika lub z własnej inicjatywy w uzgodnieniu z szefem.
Pozdrawiam
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net