środa, 12 lutego, 2025

Nowa ksiażka Egzamin na Audytora Wewnętrznego – pytania i odpowiedzi cz.II – zadania opisowe

Home Forum Egzaminy egzaminy Nowa ksiażka Egzamin na Audytora Wewnętrznego – pytania i odpowiedzi cz.II – zadania opisowe

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

Czy ktoś może wie gdzie kupic taką książkę i czy jest coś warta?

vvojtex
    Uczestnik

Witam, książkę proponuję kupić przez internet jak się trochę poszuka wyjdzie taniej niż w skelpie (ale trzeba uważać i pamiętać że za przesyłkę też się płaci – ok. 7.50), a jeśli chodzi o to czy jest coś warta to na pewno coś jest, ale ile to zależy dużo od Ciebie, jak sobie opracujesz pytania to może się obejdzie bez niej, ale ja proponuje kupić.
    Pozdrawia

cecylia
    Uczestnik

a na jakiej stronie internetowej powinnam szukać , by kupić tą książkę?
    pozdrawiam serdecznie

vvojtex
    Uczestnik

Hey, jeśli chodzi o promocje to chyba jednak w tej pozycji jej nie będzie (ale jest K. Czerwińskiego i K. Knedlera „audyt wewnętrzny” z której skorzystałem :wink:). Jeśli chodzi o stronę to z godnie z zasadami tego portalu chyba nie mogę Ci jej podać, ale wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarce np. „Kapuściński egzamin na audytora” i powinno Ci znaleść kilka pozycji (ja się doszukałem dwóch księgarni gdzie to sprzedają, ale w jednej kosztuje 120 zł a w drugiej co ciekawe 134). Oczywiście w/w książka jest z 2004 roku (nie jest taka nowa).
    Pozdrawiam,
    vvojtex

Anonim
    Nieaktywny

Dziekuję wszystkim za informacje ale chodziło mi o ksiażkę „Egzamin na Audytora Wewnętrznego – pytania i odpowiedzi cz.II – zadania opisowe” – jakos sobie poradziłem z zakupem ale poprosze o opinie o niej

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.