środa, 12 lutego, 2025

odpowiedzi testowe na egz. 5.09

Home Forum Egzaminy egzaminy odpowiedzi testowe na egz. 5.09

Oglądasz 13 wpisów - 1 z 13 (wszystkich: 13)
  • Autor
    Wpisy
    kita
    Uczestnik

Cześc, chciałabym sie podzielic z wami odpowiedziami na pytania testowe z zakresu metodyki przeprowadzenia audytu znajdujace się na stronie ministerstwa. Jezeli ktoś również ma jakieś prawidłowe odp. to byłby super gdyby sie podzielił. odp. na te pytania powstały na podstawie rozp, ustaw i pozostałych dok. wskazanych na stronie MF.
    1b,2d,,4a,6a,7d,9a,11a,12b,13c,14a,16d,17a, 18d,19a,20 chyba a, 21 a albo d, 23 c lub d, 31 moze d,34c,35c,36a,37d,40c,41a,42b,43c,44a,45a, 46c,49a,50a,51a,55a,58a,60b,63c,64c,73a, 77b,80b,89a,96a,97a,98c,99a,101a,105d, 106c,107b,109c
    Mam nadzieję że przydadza sie te odp. pozdrawiam

Anonim
    Nieaktywny

Cześć Kita ! Podaję poniżej brakujące odpowiedzi :
    3a,5d,8c,10b,15a,20a,21a,22c,23d,24a,25b, 26c,27b,28a,29d,30c,31b,32c,33c,38a,39b, 47c,48c,52b,53a,54c,56c,57a,59c,61a,62c, 63a,65c,66d,67a,68c,69b,70b,71b,72d,73b, 74a,75a,76b,77b,78b,79a,81c,82c,83d,84b, 85a,86a,87b,88a,89d,90b,91a,92a,93b,94a, 95b,100a,102d,103a,104c,108a,110a,111b, 112b,113c,114c,115b,116c,117c,118a,119c, 120a,121b,122a,123b,124a.
    Na stronie MF jest teraz 124 pytań z metodyki audytu (ostatnio dołożyli trochę). Podanych moich odpowiedzi nie traktuj jako ostatecznych. Mam nadzieję, że pozostali użytkownicy PAW włączą się do zabawy i zweryfikują nasze wypociny. Przed Tobą Kita pozostałe działy pytań testowych. Zbieraj się z robotą bo nie zdążysz do 5 września, a dobrze byłoby uzgodnić wszystkie pytania testowe. 🙁 Mam nadzieję że pozostali nam pomogą. Pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie dla Alicji (Alice), z którą już wcześniej uzgodniłem te odpowiedzi. 😀

admin
    Opiekun forum

Witam, zwracam uwagę na fakt, ze odpowiedzi umieszczane na forum są autorstwa osób, które je umieszczają i mogą zawierać błędy.

Serwis Audyt.Net nie ponosi odpowiedzialności za treść tych odpowiedzi.

Ja osobiście, na miejscu osób przygotowujących sie do egzaminu potraktowałbym te odpowiedzi jako weryfikacja własnych odpowiedzi a nie jako wyznacznik, że te podane na forum są na pewno prawidłowe.

Pozdrawiam i życzę wszystkim zdania egzaminu.

ryszard
    Uczestnik

Troszke mnie martwi ,ze odpowiedzi na pytania testowe można traktowac jako zabawę,to jest egzamin państwowy .Zostaniecie Audytorami wewnętrznymi ,a to naprawde zobowiązuje..
    grand i alice ,z dotychczasowych
    moich obserwacji jestescie dobrzy..Ale dajcie innym ,tez mozliwosc wykazania sie własna pracą..Na egzaminie nie ma możliwości pomocy i za byle odwrocenie sie czy pytania sąsiada ,mozna wyleciec .
    pozdrawiam
    Ryszard.
    Widziałem to ..Trzeba samemu pracowac ..jesli podajecie rozwiazania innym ,pamietajcie ,ze to zobowiazuje..

gabi
    Uczestnik

Witam!
    Żeby nie było tak „łatwo i przyjemnie” to powiem, że znalazłam kilka błędów w podanych wyżej odpowiedziach. Tak więc nie traktujcie podanych odpowiedzi na forum jako 100% pewnych.
    Pozdrawiam
    gabi

hanus23
    Uczestnik

Potwierdzam, znalazłam w tych odpowiedziach błędy. Nie uczcie sie pamięciowo odpowiedzi na pytania, to nie ma sensu. Szybciej zapamiętacie odpowiedzi, jeżeli odnajdziecie je w obowiązujących przepisach. Do zobaczenia na egzaminie.
    Pozdrawiam
    hanus>

adela
    Uczestnik

Uważam, że publikowane testy bardzo pomogą zdającym, pod jednym warunkiem, że do odpowiedzi będą dochodzić sami, zagłębiając teoretyczne tajniki zawodu. Życzę powodzenia
    Pozdrawiam
    Zbyszek

Anonim
    Nieaktywny

Witam !
    Jeżeli ktokolwiek czuje się obrażony moją wczorajszą wypowiedzią – przepraszam.
    Ryszard (i inni) ma rację – najwięcej zostaje w głowie jak samemu rozwiązuje się testy.
    Pozdrawiam wszystkich. ❗

kita
    Uczestnik

witam wszystkich przyznam szczerze że po przeczytaniu waszych wypowiedzi jest mi bardzo głupio nie sądziłam że tak to zostanie odebrane z góry przepraszam. Nie myślcie że idę na łatwiznę i liczę na to że umiejąc tylko odp. do testów zdam ten egz. zgadzam sie że wiedza i umiejętne jej wykorzystanie to podstawa.Egz. to poważna sprawa i sądze że każdy tak go traktuje (a nie jak zabawę) popełniłam gafę piszac te odp. które i tak w dodatku niekoniecznie są dobre. Jeszcze raz przepraszam. Grand dzięki za twoje odp. nie martw sie z reszta pytan też daję radę. Pozdrawiam wszystkich, zycze wytrwałosci w nauce. 😳

ryszard
    Uczestnik

Mam nadzieję ,ze nasze uwagi juz pracujacych AW, czy podpowiedzi pozwolą tym, którzy czekaja na spotkanie z Komisja Egzaminacyjną ,przebrnąć trudny, ale możlwy do zdania egzamin.
    Moge was rowniez zapewnic,ze wiedza ktora w tej chwili zdobywacie,przyda sie wam pozniej w pracy.A dodam tez ,ze cały czas jako audytorzy musimy doskonalic swoje umiejętnosci.
    Tak jak wczesniej podawałem,”nie swięci garnki lepią” i z najwieksza przyjemnoscia przywitamy Was w naszym gronie AW.I nie myślcie sobie ,ze bedzie łatwo..czekają was „otrzęsiny”na kolejnych spotkaniach PAW-ia.
    Spotkamy sie na egzaminie 5 wrzesnia ,bedzie spora grupka uzytkownikow naszego serwisu,miło mi bedzie was poznac osobiscie…Zyczę wam” połamania „.
    Pozdrawiam
    Ryszard

emus
    Uczestnik

Ryszard jestem już bardzo zdenerwowana egzaminem. Twoja wypowiedź o egzaminie jakoś podniosła mnie na duchu. Jeśli będziesz na egzaminie to daj znać jak Cię poznać. Jeśli napiszę, że wystraszona blondynka to ja, to nic Ci nie da.

ryszard
    Uczestnik

Witajcie wszyscy którzy będą na egzaminie 5 wrzesnia.
    Chcę was naprawde uspokoic..Nie jest tak żle,uczcie się naprawde ostro, ale z głową..Nie kujecie ,za starajacie sie zrozumiec i sami dochodzic do rozwiązania pytań testowych.Zwracajcie uwagę na każde słowo,przecinek, a przede wszystkim sens pytania..
    Z reguły jedno pytanie jest wyraźnie widoczne do odrzucenia ,z pozostałych trzech, jedna odpowiedz jest właściwa..
    Emus !!jesli masz jakies problemy z zadaniami II czesci czy innymi pytaniami ,prosze zwróc sie do PAW o umozliwienie kontaktu celem konsultacji.
    .JESTEM DO DYSPOZYCJI.Zadanie z 11 kwietnia rozwazała nasz grupa i przesłalismy je na PAW celem opublikowania..Ja pod tym rozwiazaniem podpisuje sie swoim nazwiskiem ..Czekam kiedy pojawi sie na stronce..
    Przed egzaminem 5 wrzesnia podam ,w jaki sposob spotkamy sie przed ,i o ktorej godzinie CELEM PODTRZYMANIA WAS NA DUCHU I UDZIELENIA KIlKU ISTOTNYCH RAD ..
    Pozdrawiam
    Ryszard

PAW
    Opiekun forum

Witam!

Zadanie z rozwiązaniem z egzaminu na AW w MF z dnia 11.04.2005r. zostało opublikowane w sekcji ZADANIA AUDYTOWE-wzorce.

Zapraszamy do lektury wszystkich przygotowujących się do egzaminu.

W imieniu przygotwuących się do egzaminu SERDECZNIE DZIĘKUJEMY grupie roboczej za pomoc przyszłym audytorom!

POWODZENIA NA EGZAMINIE!!!

Zespół Audyt.Net

Oglądasz 13 wpisów - 1 z 13 (wszystkich: 13)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.