podreczniki
- This topic has 6 odpowiedzi, 5 odpowiedzi, and was last updated 18 years, 3 months temu by .
Oglądasz 7 wpisów - 1 z 7 (wszystkich: 7)
Oglądasz 7 wpisów - 1 z 7 (wszystkich: 7)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Mam pytanie do wszystkich bardziej doswaidczonych w nauce – znalazlam taka oto ksiazeczke EGZAMIN NA AUDYTORA WEWNĘTRZNEGO – PYTANIA I ODPOWIEDZI
414 PYTAŃ TESTOWYCH –
HANDIKAP – Andrzej Kapuśniak oraz
„Egzamin na audytora wewnętrznego- cz.II – rozwiązania zadań opisowych”.
Czy warto w nia zainwestowac? Bo przyznaje ze musze sie liczyc z kazdym groszem.
pzygotowywałem się z książki Kapuśniaka (pawdę mówiąc testy wykułem na pamięć). W książce zdarzją się nieprawidłowe odpowiedzi. Według mnie jest ona przydatna.
witam 🙂
moim zdaniem NIE warto, chociażby z powodu właśnie tych nieszczęsnych błędów; poza tym przygotowując się samemu do egzaminu zawsze więcej się zapamięta, aniżeli wkuwając na pamięć /nie zawsze prawidłowe/ rozwiązania 🙂
ale oczywiście – zrobisz jak zechcesz 😈
pozdrawiam
dzieki:smile: na pewno mocno sie zastanowie zanim wydam $ na te ksiazke:smile: a jakby ktos moglby polecic jakas inna pozycje ksiazkowa – bede wdzieczna za informacje…na razie przygotowuje sie do nauki:smile:
pozdrawiam
Ja nawet nie miałam tej książki w ręce a zdałam za pierwszym razem. Moim zdaniem lepiej poświęcić lepiej trochę więcej czasu na naukę z ustaw.
a ja miałam 4 pytania właśnie z kapuśniaka
cóż…to nie były pytania Kapuśniaka, tylko pytania zamieszczone na stronie MF, na które Kapuśniak odpowiedział /mam nadzieję, że dobrze, 😈 / w swojej książce… mimo wszystko uważam, że ta pozycja książkowa jest zbędna przy nauce do egzaminu
pozdrawiam i powodzenia na egzaminie 🙂
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net