saw
Home › Forum › Organizacje AW › Organizacje AW › saw
- This topic has 37 odpowiedzi, 14 odpowiedzi, and was last updated 18 years, 4 months temu by
ryszard.
-
AutorWpisy
-
5 września, 2006 o 2:54 pm #2093
marzena
Uczestnikco stało się z tematem dotyczącym saw, który był jeszcze rano na stronie w dniu 5.09.2005?
czy temat SAW jest tabu?
czy organizacja dalej funkcjonuje?5 września, 2006 o 3:04 pm #2094admin
Opiekun forumPost zostal usuniety tylko i wylacznie z powodu kryptoreklamy i nie mialo to zwiazku z SAW.
Jesli chodzi o SAW to na jutro zarzad SAW ma przygotowac informacje o ostatnim spotkaniu i oczywiscie bedziecie mogli na ten temat porozmawiac.
Admin
5 września, 2006 o 3:05 pm #2095marcind
UczestnikTamten wątek został wycięty z powodu dyskusji na temat PAW, która się przy okazji pojawiła. Informacje o SAW nie są tematem tabu. Są pewne sprawy związane wymagające wyjaśnień, bo zaistniał silny konflikt…
Marcin Dublaszewski
AW KWP w Olsztynie
6 września, 2006 o 9:55 am #2111kwintesencja25
Uczestnik„Forum z dziurami” tez mi sie nie podoba.
Powstrzymam się jednak od ostrzejszego komentowania tego.
Nie ja tu „rządze”. A szkoda:smile:
pozdrawiam
6 września, 2006 o 10:04 am #2113admin
Opiekun forumNajlatwiej jest krytykowac
Admin
6 września, 2006 o 10:37 am #2115kwintesencja25
UczestnikNie Admin, najtrudniej jest krytykować (komentowac) sprawy, których się nie pojmuje.
Wiec ja nie komentuje, nie krytykuje. Posiliłam sie tylko o mini ocene. Chyba mam jeszcze do tego prawo?
I tak na zakonczenie… „Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi”.
Pozdrawiam (bezkrytycznie)
6 września, 2006 o 10:43 am #2116admin
Opiekun forumNie chodzi o strach przed krytyka, tylko krytyka powinna byc konstruktywna.
A propos oceny, to czy negatywna ocena nie jest krytyka??
Wszystkich, ktorzy maja pomysl na to co nalezy zmienic, ulepszyc, zapraszam do bezposredniego kontaktu mailem admin@audyt.net
Pozdrawiam
Admin7 września, 2006 o 8:08 am #2132marzena
UczestnikPlotka niesie, że SAW powstał bo nie mógł się dogadać z IIA, teraz są problemy wewnątrz organizacji. Czy nie możemy się dogadać tak żeby powstała jedna organizacja, która reprezenowałaby całe środowisko audytorów zarówno tych pracujących w JSFP oraz w firmach prywatnych? czy nas jest tak strasznie dużo, aby była potrzeba kilku organizacji? Pracuję w NFZ na samodzielnym stanowisku, nie chodzę na żadne szkolenia i chciałabym mieć mozliwość wymiany informacji i dyskusji nad problemami pojawiającymi się podczas wykonywania zadań audytowych. pozdrawiam wszystkich.
9 września, 2006 o 10:33 am #2190pikw
UczestnikPIKW żyje w zgodzie z PAW i SAW ale też ma problemy, co do jakiej kolwiek wspólpracy z IIA Polska, mimo, że PIKW brał udział w jego powstaniu.
Problem „niedogadania sie” to wina tylko jednej osoby i dopóki IIA Polska nie będzie miała nowego prezesa ani PAW ani SAW się z IIA PL nie dogada.
W międzyczasie, pokazujemy, że reszta środowiska audytorskiego żyje w zgodzie (co jest więcej aniżeli w IIA Polska, gdzie nawet zarząd jest podzielony.).
9 września, 2006 o 12:22 pm #2198ryszard
UczestnikPrezes Zarzadu IIA Oddział Polska jest demokratycznie wybranym na ostatnim Walnym Zebraniu Członków Stowarzyszenia i kazdy czlonek IIA powinien te zasady szanowac i ich przestrzegac .Nie zgadzam sie z o cena PIKW , mam wiele szacunku do pracy ,jaka do tej pory wlozyla Pani Prezes ,i chce podziekowac za pomoc jak udzieliła w tworzeniu struktur IIA ,chociażby na Dolnym Slasku.
Wypadało by wreszczcie audytorom, przestac chowac sie za parwanem nicków ,to dobre na czat dla mlodzieży i randki, a nie do poważnej dyskusji mertytorycznej o naszych zawodowych sprawach.
Ryszard Juszczyk9 września, 2006 o 12:28 pm #2199emus
UczestnikRyszard popieram. Kiedy zobaczyłam, że jesteś wśród osób online wiedziałam, że się wypowiesz. Nie pomyliłam się, również, co do Twojego zdania na temat IIA. Byłeś 5 września na Bobrowieckiej ?
9 września, 2006 o 12:35 pm #2200anetka
Uczestnikczy mogę umieścić na tym forum list jaki otrzymałam od zarządu SAW Mazowieckiego Oddziału Regionalnego?, proszę kogoś z PAW o odpowiedź.
9 września, 2006 o 12:38 pm #2201anetka
Uczestnikchodzi o stosunki panujące zarządu z SAW
9 września, 2006 o 12:39 pm #2202anetka
Uczestnik…….. w liście nie będę podawała nazwisk/ ochrona danych osobowych 🙂
9 września, 2006 o 12:56 pm #2203emus
UczestnikMnie bardzo ciekawi. Jestem członkiem SAW.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.