Szkolenia wyjazdowe
- This topic has 5 odpowiedzi, 5 odpowiedzi, and was last updated 14 years temu by .
Oglądasz 6 wpisów - 1 z 6 (wszystkich: 6)
Oglądasz 6 wpisów - 1 z 6 (wszystkich: 6)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Dostałam ofertę szkoleń z Polskiej Akademii Rachunkowości. Fajne! :-))). Może ktoś wie jak przekonać Szefa, że najlepiej przyswaja się wiedzę o vat, pit, cit itp. w Egipcie…? Program super!! Na samym wstępie – relaks i wypoczynek, później – dla odmiany po lunchu – relak i wypoczynek…
Rozbawili mnie do łez 😛
Problemem jest niewątpliwie kasa, a co do proponowanego przez PAW zakresu szkolenia ( relaks i jeszcze raz relaks), to uważam, że ktoś wnikliwie analizował potrzeby naszej grupy zawodowej. Czyż nie jesteśmy profesjonalistami?!Czego więc nam najbardziej potrzeba po 11 miesiącach stresującej pracy w ciągu roku (1 miesiąc urlopu) jak nie ukojenia jakie daje zimny drink na gorącej plaży, podziwiając piękno natury i urok „wyluzowanych” kobiet??? Rozmarzyłem się trochę. Jak tylko znajdę sponsora to jadę na pewno 😀
ja proponuję bardzo uważnie obserwować wodę ze względu na szalejące tam rekinki 😉 chyba, że nie zażywasz kąpieli morskich 😉
taaaaaak, już widzę jak mnie szef wszystkich szefów puszcza na takie szkolenie 😆
może złóżmy jakąś propozycję nie do odrzucenia MF by zamiast tych „obiadków czwartkowych” raz w miesiącu robili takie wyjazdówki 😈 😉
A może chcą nas tam wysłać własnie ze względu na te rekiny! 🙄 chcą się nas pozbyć!!! Może to też być jakaś „zmowa”; ratowanie nadgryzionego przez rekiny rynku turystycznego za pomocą szkoleń wyjazdowych 😆
No właśnie – szkolenie czwartkowe MF.
Ostatni, wczorajszy temat był ważny – m.in. zarządzanie ryzykiem.
Jestem ciekaw opinii uczestników, czy przekazano jakieś nowe, ważne informacje?
no właśnie, może ktoś podzieli się ciekawymi uwagami o tym ostatnim spotkaniu w MF dot. ryzyka, bo nie udało mi się zakwalifikować..
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net