środa, 12 lutego, 2025

szkolenie PHARE 2002

Oglądasz 9 wpisów - 1 z 9 (wszystkich: 9)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

Czy ktoś wybiera sie na szkolenie 16 sierpnia do Otwocka na szkolenie a chciałby jechać 29 sierpnia ? Chetnie się zamienie, wolę jechać 16 sierpnia.Czekam na info.

izmi
    Uczestnik

ja np chciałabym się dowiedzieć KTO jedzie 27.09 … przecież sama nie będę, prawda?

sonl
    Uczestnik

Izmi,
    wygląda na to, że wszyscy i wszystko będzie tylko i wyłącznie do Twojej dyspozycji 😆

izmi
    Uczestnik

SONI !!!! chciałam się tylko dowiedzieć….

sonl
    Uczestnik

Izmi!!!!!
    no przecież wiem…… :smile::smile:

Anonim
    Nieaktywny

Witam! 😀 – mam termin od 5-9 wrzesnia mam nadzieje, że kogoś z PAW-ika poznam osobiście na szkoleniu.
    pozdrawiam ! 😛

dudek
    Uczestnik

Witaj Oskar!!!!
    Mam określony termin na 16.08 i chętnie się z Tobą zamienię na 29.08. Proponuję skontaktować się z organizatorem – Panią Joanną K.

Anonim
    Nieaktywny

Witaj AGA!ciesze się , że wyrażasz chęć zamiany.Sprawa wygląda następująco: działam w imieniu kolezanki, ktora ma problemy z internetem.Wysyłałyśmy prośbę do pani Joanny o zmianę terminu ale odpisała, że nie ma takiej mozliwości.Byc może zmieni zdanie jeśli przedstawimy konkretną zamianę personalną.Mam propozycję bądź online dziś o 14.30 lub w poniedziałek o 9.00, to prześle Ci wiadomośc osobistą z numerem telefonu do tej koleżanki (lub odwrotnie).wymienicie sie swoimi danymi, by pani Joannie przedstawić konkretną propoaycje zamiany.

dudek
    Uczestnik

Cześć Oskar. Dziękuję za kontakt

Oglądasz 9 wpisów - 1 z 9 (wszystkich: 9)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.