szkolenie transition facility
- This topic has 17 odpowiedzi, 12 odpowiedzi, and was last updated 17 years, 10 months temu by .
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Witam wszystkich na forum.
Czy komuś z Was wiadomo coś na temat programu szkoleniowego tzw. transition facility, o którym mówiła „Gazeta Prawna” (wywiad z B. Zwolennik), a który miał się niby znajdować na strona MF. 😕 Ja niestety nic nie znalazłam.
szkolenie ruszy w październiku (I grupa)
Dziękuję za info 😀
Czy dostaliście zawiadomienia o szkoleniach?
A czy można prosić o troche bardziej szczegółowe info albo namiary na informację 😀 😀
Czy osoba o nicku bb wie coś więcej na temat tego szkolenia ❓ , czy tyle co większość osób z Gazety Prawnej? Jeśli tak to prosimy o informacje 😮 😆 😀
Komunikat z 18 maja na stronie MF w sprawie szkolenia dotyczy chyba tego szkolenia( a może jego części), tylko że termin zgłaszania już minął 🙁 . Może się mylę, ale w ubiegłym roku w październiku była informacja o tym szkoelniu, a teraz jej nie ma? A może ktos ma inne informacje? 😀
Pozdrawiam
Komunikat z 18.05 dotyczy platformy e-learning i to nie jest to o co chodzi.Tak myślę.
A jednak, w „Informacji na temat szkoleń dla pracowników kaw w ramach programu Transition Facility (realizacja w latach 2006-2007)” był zapis: „Paltforma bedzie również wykorzystywana w ramach projektu TF. Wszystkie materiały szkoleniowe opracowane w ramach TF zostaną umieszczone na platformie e-learningowej”. Infromację można przeczytac na stronie PAW po wpisaniu w wyszukiwarkę słowa „transition” (z października 2005), ale juz odnosnik do strony MF u mnie nie działa.
Pozdrawiam
ale co bb miał na myśli ❓
Na zakładce komunikaty jest nowa informacja o szkoleniu a na zakładce wdrażanie jest arkusz zgłoszeniowy.
Pozdrawiam
Dziękuję Paweł S za informację, już biegnę na strony MF 😀
Orientujecie się może czy ten arkusz zgłoszenia na szkolenie 1 -Praktyczne aspekty audytu w. jest tylko dla tych, którzy nie uczestniczyli w szkoleniu Phare w 2005 r.?
witam! zgłoszenie na stronie MF adresowane jest do kierowników jsfp,- dla zwykłych audytorów chyba będzie później,-
pozdr.
zgadza sie, jest tylko dla tych AW, którzy nie uczestniczyli w ubiegłym roku. Taką mam info z MF. Pozdrawiam
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net