Szkolenie w Otwocku!
- This topic has 25 odpowiedzi, 16 odpowiedzi, and was last updated 15 years, 3 months temu by .
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Zobaczymy o ile mnie szef pusci bo wychodzi na to, że będę w lutym na CISA, II turze Wzmocnienia A.W. no i na UE. Także zależy jak podejdzie. Ale najpewniej pojade – w końcu darmowe.
Czy ktoś się wybiera do Otwocka w terminie 6-9 marca na szkolenie z UE? Ja właśnie dostałam zawiadomienie. 😀
Iska – ja będę w Otwocku w terminie 5-8 marca – szkolenie z UE
Poszukuję osoby, która byłaby chętna zamienić się : mój termin szkolenia Otwock 26-29 marzec na podobny termin Kraków – mieszkam na Sląsku.Zależy mi bardzo, mam małe dzieci i to dla mnie za daleko.
Witam, wybieram się na szkolenie do Otwocka w terminie 5 – 8 luty 😆 ……….pozdrawiam
Renik – ja też – druga tura Wzmocnienia roli AW. Także do zobaczenia.
czy ktoś wie kto będzie wykładowcą na najbliższym(5-8.II) szkoleniu w Otwocku?pozdrowienia
czy ktoś dostał już zaproszenie na 13-16.03.07 do Otwocka?
[QUOTE BY= Renik] czy ktoś wie kto będzie wykładowcą na najbliższym(5-8.II) szkoleniu w Otwocku?pozdrowienia.[/QUOTE]
Grupa 05 – Mark Sullivan
Grupa 06 – A. Olifant
Na 100% nie jest to jeszcze pewne ale takie są plany. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Remember, remmeber
The 5th of November
Gunpowder, betrayal and plot.
czy jest ktoś ze świętokrzyskiego w terminie 27.02-20.3.2007, grupa WAEU-02?
..
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net