dziwny konkurs
- This topic has 18 odpowiedzi, 10 odpowiedzi, and was last updated 18 years, 5 months temu by .
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Home › Forum › Wzajemna pomoc merytoryczna › Wzajemna pomoc merytoryczna › dziwny konkurs
cześć, właśnie można głosować na nadesłane materiały na konkurs ogłoszony przez PAW, ale jak tu głosować na najlepiej opracowany program skoro nawet nie można go otworzyć i wypróbować czy działa~!!!!!!!!!!!!! jak uważacie…?????!!!
a to prawda sciągnięte programy nie działają i nie można ich zwryfikować.
Pozdrawiam
A w jaki sposob to robicie??
Aby ściągnąc i rozpakowac materiały nie musialam sie natrudzic.
Ale zeby spradzic jak dziala dany arkusz – to juz nie bylo takie proste. W metodzie mieszanej arkusz „przejmuje” dane z innych arkuszy (badz zakładek), wiec nie bardzo mozna przeprowadzic wlasna symulacje. Nie znam sie na tym tak dobrze, ale czuje, jakby czegos tam brakowało.
Kwintesencjo25 nie powinno sie negatywnie oceniac kierujac sie wylacznie odczuciami.
W metodzie mieszanej byl, rzeczywiscie jakis problem z blokowaniem niektorych komorek, ale plik zostal juz podmieniony i powinno byc OK.
Admin
już jest ok
😀 😀 😀 😀 😀
To zachecam do glosowania, bo mozna glosowac tylko do niedzieli.
Admin
Ja już zagłosowałam 😀
Ja swój głos oddałam już 2 dni temu 😀 😀 😀 i niestety nie mogę już więcej głosować 🙁
To super Mysza, że już zagłosowałaś, a Ty Soni, no bardzo mi przykro, że już nie możesz drugi raz zagłosować.
do Admina:
Cyt.”negatywnie oceniać…” Przepraszam Cie bardzo, ale w mojej wypowiedzi nie ma nic NEGATYWNEGO. Chyba jakąs nadinterpreatacje moich słów poczyniles.
Przyznajesz otwarcie, ze byly braki. I ja to własnie napisalam. Skoro mam glosowac musze wiedziec na co!
Ciekawe, czy moich „przedmówców” tez zganisz za negatywne nacechowanie. Oby nie!
Pozdrawiam wszystkich uczestników konkursu.
Nawet za jakies perturbacje techniczne chyle czoła.
Pisalas Kwintesencjo:
[QUOTE]Nie znam sie na tym tak dobrze, ale czuje, jakby czegos tam brakowało.[/QUOTE]
Wiec zinterpretowalem to tak:
– Brak wystarczajacej wiedzy do oceny: Nie znam sie na tym tak dobrze
– Kierujesz sie odczuciami: ale czuje
– Zle oceniasz, z powodu niedociagniec, ktore opierasz na przypuszczeniach: jakby czegos tam brakowało
Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz za taka interpretacje.
Admin
No pewnie ze sie obraziłam:wink:
Ale zaczynam weekend, wiec mi nikt (i nic) dobrego humoru nie odbierze
…i moja jawna nieznajomosc odnosila sie do Excel”a i jego tajników…a nie audytu.
Gdybym byla biegla…pewnie moja praca bylaby wsrod ocenianych.
Ale ciagle sie ucze:smile:
pozdrawiam
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net