Firmy szkoleniowe..
- This topic has 7 odpowiedzi, 4 odpowiedzi, and was last updated 19 years, 1 month temu by
admin.
-
AutorWpisy
-
15 grudnia, 2005 o 2:57 pm #79
Anonim
NieaktywnyWitam!
Piszę, bo chciałbym wymienić się opiami na temat firm szkoleniowych. Otóż myślę, że warto wymieniać się doświadczeniami, bo wtedy będzie łatwiej wydawać efektywnie pieniądze i nie tracić niepotrzebnie czasu.
Mnie zdenerwowało 😳 postępowanie firmy (dla mnie jak to określam „kogucika”:wink: HANDIKAP z Warszawy! Przesłali ofertę szkoleniową na e-mail z tytułem „dla audytora wewnętrznego”. Zaciekawiło mnie to skąd mają moje namiary więc odpisałem w ten sposób:
Dzień dobry!
Bardzo proszę o podanie Ľródła skąd państwo mają mój adres e-mail.
Z poważaniem
PODPIS”Minęło już prawie półtora miesiąca i żadnej reakcji… Sprawdzałem więc ich ofertę – jak oni zadziałali tak a nie inaczej – więc zacząłem ich sprawdzać aby dowiedzieć się „któż to”….
I teraz się nie dziwię – miałem rację w swojej ocenie tej „firmy szkoleniowej” 😉 (specjalnie piszę z małych liter!). Po drugie – przeczytałem opinię na PAW o książce wydanej przez … HANDIKAP….
No i już teraz wszystko jasne….
Serdecznie pozdrawiam i życzę osiągania w pracy jak największej wartości dodanej 😀
KaKaP.S.
A może podzielicie się doświadczeniami w tym zakresie? Może nie warto popełniać błędów, których można się strzec….16 grudnia, 2005 o 11:24 am #81kap
UczestnikRadziłbym się skontaktować z osobami, które uczestniczyły w szkoleniach organizowanych przez Handikap „kureczko”, to może byś zmieniła zdanie i nie dziw się, że nie dostałaś odpowiedzi na anonim
16 grudnia, 2005 o 1:09 pm #83berta
UczestnikTen cały Handikap to jeden wielki anonim. Książkę zamawiałam za pośrednictwem telefonu komórkowego, a jedyne „namiary” to adres e-mailowy. Pisałam do nich na ten właśnie adres w sprawie krytycznych uwag dotyczących treści ksiązki, ale żadnej odpowiedzi tez nie otrzymałam. Uwagi które miałam zostały w częsci uwzględnione w erracie. Mój adres e-mailowy mają ale nie przesłali mi oferty. No cóż. Może odezwie się ktoś kto uczestniczył w szkoleniach, opowie cos o wykładowcach.
18 grudnia, 2005 o 12:28 am #86kap
Uczestniknamiary na stronie http://www.handikap.com.pl(m.in. tfn stac. i fax), krytyczne uwagi powinny zawierać konkrety a nie spstrzeżenia typu książka jest do d..,bo nic nie rozumiem
19 grudnia, 2005 o 7:48 pm #87Anonim
NieaktywnyWitaj Kap!
W odpowiedzi na Twoje posty :
1. piszesz „kureczko” – no cóz … Jak piszesz w drugim swoim poscie to ządasz od Berty aby podała konkrety nie spostrzeżenia… A po „kureczce” to widać jak „konkretny” jesteś Ty! P.S. Określenie mnie nie uraziło bo wiem, że nie po to się tutaj (myślę o tym forum) spotykamy aby „wytykać” sobie nawzajem nazwy „loginów”….2. Piszesz, że mam się spytać osób które były w Handikap na szkoleniu o opinię o Handikap. OK. NIE ZNAM ani 1 (naprawdę !) osoby zadowolonej! Jeżeli możesz mi podać namiary do takich osób – bardzo proszę zrób to!
3. Pisząc do Handikap mail – oczywiście był tam mój podpis wraz z pełnymi namiarami!! A w moim poście po słowach „Z poważaniem” mam nawet umieszczony napis „PODPIS”! Więc naucz się uważnie czytać bądĽ skup się aby nie być złośliwym na siłę!! TO samo robisz w stosunku do Berty – Twoje określenie „krytyczne uwagi powinny zawierać konkrety a nie spstrzeżenia typu książka jest do d..,bo nic nie rozumiem” – świadczy o tym, że skupiasz się wyłącznie na złośliwościach a żądasz od innych „konkretów”….
4. Proponuję więcej „konkretów”
, a mniej złośliwości…. I będzie dobrze!! 😀
Serdecznie pozdrawiam i do kontaktu na PAWiu !
P.S.
Tylko nie nabijaj się z PAWia 😀 … Bo możesz mieć do czynienia z Adminem 😈 😀Pzdr
KaKa19 grudnia, 2005 o 10:54 pm #88admin
Opiekun forumMnie w tą rozmowe prosze nie wciagac
Admin
21 grudnia, 2005 o 12:00 am #90kap
UczestnikDemagogia-” nie znam ani jednej osoby zadowolonej”, ale czy znasz choć jedną niezadowoloną lub kogokolwiek, kto brał udział w szkoleniu handikapu- a może głos konkurencji? Handikap robi szkolenia przygotowujące do egzaminu pod kątem części zadaniowej, stwarzającej największe problemy, a „absolwentka” takiego szkolenia zdobyła na egzaminie 28-go pazdz największą ilośc punktów na blisko 700 osób.
Z innej beczki- skoro istniejesz w sieci to nie jesteś anonimowy, a jeśli jesteś audytorem i dostałeś info związane z audytem to co w tym złego?
A konkrety- jeśli ma się zastrzeżenia, to uwagi powinny być typu: odp na pytanie… jest błędna,gdyż uważam, że….I to jest idea tworzenia forum, które może być Ľródłem wiedzy.
Przejrzystości służyłoby publikowanie przez komisję wszystkich pytań, a nie tylko przykładowych.
więcej luzu21 grudnia, 2005 o 12:14 am #91admin
Opiekun forumJako prowadzacy te strone, proponuje zakopac toporki wojenne. Zaczekajmy, na glosy osob, ktore takie szkolenie w Handikap-ie przeszly.
Jest juz nas (uzytkownikow PAW) kilka setek i ktos taki powinien sie wsrod nas znalezc.Zachecam wszystkich, ktorzy korzystali z uslug Handikap do wypowiedzi na forum.
P.S.
A moze Handikap podesle tu uczestnikow swoich kursow, do czego bardzo serdecznie namawiam.Pozdrawiam
Admin -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.