Pytanie o książkę
- This topic has 5 odpowiedzi, 5 odpowiedzi, and was last updated 15 years temu by .
Oglądasz 6 wpisów - 1 z 6 (wszystkich: 6)
Oglądasz 6 wpisów - 1 z 6 (wszystkich: 6)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Dzień dobry!
Czy ktoś z Was miał w rękach książkę „AUDYT PROJEKTÓW WSPÓŁFINANSOWANYCH ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ” WOJDYLAK-SPUTOWSKA Z. SPUTOWSKI A.J., wydawnictwo: ODDK, 2009? Czy jest to pozycja warta zakupu?
Myślę że warto. Zawiera dużo szczegółowych list sprawdzających z zakresu realizacji projektu, jak i z zamówień publicznych. Szkolenia są dużo droższe ale aż tyle treści merytorycznej niestety nie posiadają.
100% warto, bardzo mi się przydała przy audycie zamówień publicznych do projektu UE, gotowe kkw, z podaniem przepisów ustawy, merytorycznie super
POLECAM, bardzo dobra książka. Dużo konkretnych list do wykorzystania nie tylko w zamówieniach publ.
A ja proszę o opinię nt. książki:
Mirosław Sola
Kontrola zarządcza w administracji samorządowej.
Standardy i sposoby praktycznej realizacji
http://www.wspolnota.org.pl/component/page,shop.product_details/category_id,4/flypage,shop.flypage/product_id,84/option,com_virtuemart/Itemid,10/vmcchk,1/Itemid,10/
Dziękuję wszystkim za opinie i pomoc w podjęciu decyzji!
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net