NIK ogłosił nabór do pracy!!!!
- This topic has 22 odpowiedzi, 8 odpowiedzi, and was last updated 4 years, 7 months temu by .
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Otagowano: III KONGRES GRC
Obiecałam napisać o testach, więc piszę…. Pominę już fakt, że spóźniłam się na testy 1,5 godziny z powodu wichury, ale tę przeciwność pokonałam. Udało mi się podejść dzięki przychylności organizatorów.
Testy składały się z 4 częsci: język, testy merytoryczne, testy na inteligencję i bliżej nieokreślone testy dot. inteligencji emocjonalnej czy jak kto woli zachowań.
Test językowy nie był bardzo skomplikowany (test wyboru składający się dot. rozumienia ze słuchu, czytania, gramatyki – ogólnie dużo „gap”ów), ale nie dotyczył bynajmniej słownictwa ekonomicznego, biznesowego czy prawnego.
Moim zdaniem test merytoryczny nie zawierał w sobie nawet połowy zagadnień, które wymagane były do opanowania – głównie wiedza o NIK, UE, finanse publiczne, trochę o audycie wew. Razem ok. 50 pytań.
Test na inteligencję przypominał testy Mensy – same figurki oczywiście.
Test ostatni był serią kilkudziesięciu pytań dot. zachowań.
Tak ogólnie lekkie pranie mózgu, ale do przejścia – chociaż, przyznaję się z góry, ja się nie bardzo przyłożyłam. 🙄 😆 😀
Pozdrawiam, Alina
Kubas, a jak tam twoje odczucia ???
generalnie luzik
u mnie najgorzej z jezykiem
B1 robilem potora roku temu i od tamtego czasu nic sie nie uczylem
pozostale czesci dla mnie spoko
a! widzialas kobite z tvnu? latala na przerawach i kazdego prosila o wywiad – lecialo to w TVN-nie w weekend – gdzies tam sobie w tel lazilem :p
mam nadzieje ze obecny pracodawca mnie nie widzial :smile:))
pozdro
Widziałam ją, ale nie widziałam kamery. Na wszelki wypadek stałam dość daleko, ale nie mam pewności, czy nie było mnie widać. Myślałam, że ona jest przynajmniej z radia.
Powiedz, w jakim kontekście oni robili te wywiady ??? 😆 😆
Pozdro
rozmowa dot egazminu i faktu iz nik to wylegarnia pisowcow i karierowiczow (ja nie widzialem tej krotkiej migawki – tescowa mi mowila :wink:) czekamy teraz na ew. telefon , pozdro
Witam,
mam kilka pytań dotyczących naboru do pracy w NIK ?
gdzie odbywają się testy wiedzy ?
jaki jest zakres materiału ?
wiem, że temat był poruszany dawno ale może ktoś odpisze 🙂
Przypominam, że Inicjatywa Współpracujących Organizacji Szkoleniowo-Doradczych działa.
Podobnie z IIC Poland Chapter – IIC Polska oraz Fundacja FEJS (Fundacja Edmunda J. Saunders).
Przygotowujemy obecnie III Kongres GRC, który odbędzie się w Warszawie we wrześniu, 2017.
Dalsze informacje można znaleźć na tym Portalu.
<span style=”font-family: Thread-00001a78-Id-00000a64;”>III KONGRES GRC</span>
<span style=”font-family: Thread-00001a78-Id-00000a64;”>PBSG SA, SDPK SA i Fundacja im Edmunda J. Saundersa z wsparciem i udziałem IIC Poland Chapter, ACFS Poland Chapter oraz Współpracujące Organizacje Szkoleniowo-Doradcze z przyjemnością po raz kolejny organizują dla Państwa w dniach 18-19 października, 2017 (ponownie w Hotelu Radisson Blu w Warszawie) największe w Polsce wydarzenie w zakresie zarządzania, ryzykiem i kontroli i zgodności III Kongres GRC 2017. UWAGA: w tym roku dodaliśmy nowy temat do naszego trzeciego z kolei Kongresu, mianowicie CYBERBEZPIECZEŃSTWO, oraz po raz pierwszy zaprosiliśmy prelegenta z zagranicy.</span><i></i><u></u>
Serwis Audyt.Net to także forum wymiany wiedzy i informacji, projektów dokumentów roboczych audytu, doświadczeń zawodowych oraz możliwość samokształcenia i doskonalenia umiejętności zawodowych.
Serwis PAW to platforma rozwoju, integracji i wzajemnego wsparcia w środowiska zawodowego związanego z audytem.
Kontakt do nas: paw@audyt.net
© 2015 - 2020 Praktyczny Audytor Wewnętrzny, Audyt.Net